B-Girl Narcis >1. Tak na začiatok nám povedz kedy u teba asi nastal ten zlom,teda kam asi siahajú tvoje začiatky v breakingu?:)Bolo to 3 roky dozadu takto v zime. Veľmi dobre si pamätám môj prvý tréning, na ktorý som sa dostala len náhodou:)Vlastne to ból prvý tréning môjho kamaráta, ktorý chcel začať tancovať a keďže sme boli pred ním spolu vonku vzal ma so sebou, aby som sa pozrela ako mu to pôjde:) Sadla som si na kraji sály na stoličku,ale nevydržala som to a začala som sa pýtať čo má ako byť a všetko som si musela vyskúšať:) Pre toho kamoša to ból aj posledný tréning,ale mňa to drží doteraz a vždy aj bude:)
>2. Mala si niekedy medzi b-boymi problem stym že si baba?:)
Nie nie. Zatiaľ nie. Ešte som sa nestretla s tým, že by po mne bboys niečo pokrikovali alebo inak narážali na to že som dievča a že preto nemôžem byť tak dobrá oni. S tým sa stretávam iba medzi netanečníkmi. Ak mám pravdu povedať, skôr sa mi zdá, že sa ku mne b-boys správajú milšie ako k sebe navzájom (čo neplatí o trnavákoch

). A keďže sa zúčastňujem b-boy battlov,mala by som byť braná ako b-boy bez ohladu na pohlavie-proste.. nemalo by sa na mňa pozerať inak.
>3. Jasné:),keď sme už pri battloch,zo všetkych akcíí bola niektorá taká ,ktorá ti špecialne utkvela v pamäti?Každá jedna akcia, ktorej som sa zúčastnila bola pre mňa zážitok. Pred b-girlingom som robila vrcholovo športový aerobik a tie súťaže tam boli dačo úplne iné - také neosobné.Skoro vôbec sme sa navzájom nespoznávali, celý deň sme sa museli sústrediť hlavne na seba a nikdy som zo súťaží nič nemala. Tu zbieram skúsenosti a hlavne kamošov

Ale také naj akcie boli pre mňa street dance camp, BOTY a slovenský NYB mi tiež veľmi utkvel v pamäti:)
>4. Ako vyzeral tvoj prvý tréning si nám už objasnila na začiatku,no zaujímalo by ma ako trenuješ dnes a ako často si dopraješ tréning?Trénujem tak 3x do týždňa podľa okolností…dakedy aj častejšie dakedy menej často. A ako vyzerajú moje tréningi? To záleží aj od toho s kým trénujem, či som sama s mojou skupinou alebo s dakým iným. Ale vždy sa snažím zo seba dostať najviac a poriadne si tréning užiť.
>5 .Máš nejaké vozory,ktoré ťa ovplivnili?V mojich úplnych začiatkoch ból pre mňa vzor Tino z The new quattra. Vždy na sebe maká do posledných síl, má veľa nápadov, energie a odhodlania. Aj Poplachovy chcem veľmi poďakovať za to, ako ma usmernil, keď som ešte nevedela o breaku skoro nič.
>6. Aké sú tvoje výhliadky do budúcnosti?Hlavne sa zlepšovať heh.Ale chcela by som zavítať na b-girl contest niekde v zahraničí a popasovať sa s b-girls zo sveta.
>7. Oukeey tak veľa šťastia,na záver priestor pre teba,pozdravuj,preklinaj..čo len chceš..ideš:)Chcela by som pozdraviť celú Trnavu a všetky b-girls a b-boys a všetkým zaželať Šťastný nový rok, nech je presne taký,aký si ho predstavujú:)