| Autor |
Zpráva |
|
Andre
|
Předmět příspěvku: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: ned 31. led 2010 14:05:43 |
|
|
|
Často si projíždím různá bboy fora a čtu články, abych se dozvěděl víc. V současné době je tohle téma, které jsem vám naznačil v titulku topiku docela žhavé a každý se na to ptá, co si myslíte vy? Jak dlouho trvá člověku, který trénuje pravidelně a snaží se zlepšovat než se stane bboyem, který má hladké pohyby a vybroušený styl?
Podle legend v bboyingu to bylo dříve 3-4 roky, dnes, kdy jsou pohyby těžší je tomu 5-6 let. Co si myslíte vy?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Bolt
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: úte 02. úno 2010 13:34:31 |
|
Registrován: sob 23. kvě 2009 20:34:46 Příspěvky: 4 Bydliště: Ostrava
|
|
Sice jsou pohyby težší, ale každý má ispiraci, tutoriály atd. Kdysi internet nebyl.
_________________ Check this out! http://www.YouTube.com/user/xnire
Best Crew in the world? - Extreme Crew Best Bboy in the world? - Baek Myung Hoon
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jamal
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: stř 03. úno 2010 21:10:27 |
|
Registrován: ned 10. led 2010 22:46:52 Příspěvky: 97 Bydliště: Písek
|
Asi jak u koho a jakej má talent. Já trénuju kolem 3 mesíců a neni to na mě moc znát až na modřiny.... Kluci kterí jsou o 3-6 let mladší který znám tak se rychlejc naučí jednotlivý triky Ale já jsem stastnej že mě něco baví i kdybych měl trénovat az do důchodu 
_________________ Zlepšuju se!!! A bude to ještě lepsí!!!
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
BbOyOrEcH
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: stř 24. úno 2010 23:41:02 |
|
|
|
hlavne je pokusit sa stat co najlepsim ako sa da .... ked uvidim 50 rocneho dedka ako robi six step budem mu vrieskat na slavu preto ze je uz na to stary ale aj tak sa snazi
_________________ Ak nieco potrebujete staci napisat ,som tu skoro furt
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Kaarelz
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: čtv 25. úno 2010 0:36:03 |
|
Registrován: sob 13. úno 2010 16:20:33 Příspěvky: 96 Bydliště: Praha
|
|
Tady jde především o talent a hlavně o to, jak to toho dotičného baví, když to někoho buede bavit a bude trénovat i sám a furt, tak se to naučí rychlejc než někdo, kdo říkán že ho to baví, ale přitom netrénuje, nebo si zkusí 2x sixstep a konec. Podle mě tak zhruba 3 roky a budeš umět už něco
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
BBoyKish
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: čtv 25. úno 2010 16:59:41 |
|
Registrován: stř 08. črc 2009 14:50:44 Příspěvky: 255 Bydliště: Znojmo
|
|
podle me to talentem neni, ja vim rikals ze mas celkem talent na sport ale to je proste tim ze vic cvicis, mas vymakanejsi telo, svaly a tak, k breaku je spis potreba motivace cvicit, o talent tu nejde, samozrejme jeste je potreba kreativita a vyhodny je bejt mensi
|
 |
|
Kaarelz
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: čtv 25. úno 2010 18:38:07 |
|
Registrován: sob 13. úno 2010 16:20:33 Příspěvky: 96 Bydliště: Praha
|
já takovej profík nejsem, takže asi budu souhlasit, ale jedno ti musim vzít, to že menší lidi to maj lepší? měřim pouzhopouhých 175cm (zhruba) a při něktetých těch základních krocích jak koukám na tuty a učí mě to jeden lektor stkaj nohy strašně dopředu, když to udělám jako oni, skoro udělám provaz 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
BBoyKish
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: pát 26. úno 2010 18:17:44 |
|
Registrován: stř 08. črc 2009 14:50:44 Příspěvky: 255 Bydliště: Znojmo
|
|
tak na kroky to chce cas, vzdycky de v nich neco zlepsit, a kdyz je clovek mensi tak nemusi na rukach drzet moc hmotnost vahu a ma lepsi rovnovahu ve stojce
|
 |
|
novice B-boy pepe
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: pon 08. bře 2010 9:43:21 |
|
|
Driv to trvalo 3-4 Roku,ted uz jsou to 5-6 Roku.Nekdo tu psal ze by to melo byt naopak.Jo sice mame internet ale myslim si ze tehdy ani internet nepotrebovali ucili se to ve skupinach(coz mne prijde zabavnejsi a kazdy se hodi na neco Napr.:Jeden je na Top rock,takze bude radot ostatnim jak na to,ale zase ten co je spatny na Top rock je zase slaby na freeze a tak dookola.)Ja bych klidne ten net u sebe nejak vyrazne omezil kdybych mel tady v okoli skupinku lidi kteri by mi pomahali z breakem a ja jim potom bych se mozna vlezl do tech 4 roku  Taky si myslim ze to neni o talentu .....Break muze zkusit kazdy a pak uz zalazi co pro to bude delat aby se zlepsil. Rek bych ze to je vse co sem chtel k tomuto tematu pripsat,Hodne stesti pri treningu a HLAVNE SE NEVZDAVAT xD  .Ja(hluboce se za to stydim)sem zacinal z breakem asi pre 2 roky,trenoval sem max 1-2 tydny chtel sem se naucit Air Cartwell(aspon myslim ze se to tak pise,ale je to hvezda bez rukou) potom sem se nasral ze mi to nejde.Tedf se venuji Breaku asi tak 2-3 Tydny(zacal sem zakladama) a hodne sem pokrocil  Takze se nevzdavat a ucit se zaklady,narocnejsi triky se nenaucite za tyden,mozna ani ne za mesic ale HLAVNE SE NEVZDAVAT.  Ted bych rek ze je to vsecko  Hodne stesti v Breaku vsem Jsem jen zacatecnik,takze cekam krutou kritiku.(ale sem sam se sebou spokojen :P)
_________________ Love is the name,sex is a game,forget the name,lets play a game :P ┌П┐(◕_◕)┌П┐ ICQ:384741816 Facebook:Josef Petrák
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
B-Boy marty
|
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho trvá než se člověk stane bboyem na dobré úrovni? Napsal: pát 23. dub 2010 21:13:49 |
|
|
|
| Nahoru |
|
 |